forums

TNT Basic Forums > Feedback
TNT V 1.12
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread        Post A Reply

01-20-2003 17:30

Posted by:
matteo

Location:
Venice, ITALY!

Click Here to Email matteo   Find more posts by matteo

Wow, this new version seems pretty faster! I' m getting quite stable 40 FPS in hardware mode full of sprites and with a scrolling starfield! Before I was gettin only 30!
Maybe there is better memory management, who knows, maybe it' s my computer that is gettin fit, but I' m happy! :-)

01-20-2003 21:09

Posted by:
matteo

Location:
Venice, ITALY!

Click Here to Email matteo   Find more posts by matteo

nooooo.......

Sob, the magic moment is already passed... :-(
I' m back to 30 and less...

These Macs are really crazy... :-)

04-27-2003 05:31

Posted by:
Freefall

Click Here to Email Freefall   Find more posts by Freefall

computers ARE crazy.
Just before, I was using the wait funcion in TNT, it worked fine, and suddenly it turned black, and now says its un-declared when I try to use it.

Weird.

04-27-2003 23:31

Posted by:
Mark Tully

Location:
TNT HQ, England

Click Here to Email Mark Tully   Find more posts by Mark Tully

Wait function

Err.. we don't have a 'wait' function... do we??

Try the 'delay' function instead, you pass a number of milliseconds to delay for. (1000 milliseconds = 1 second).

Cheers,

Mark

All times are GMT        Post A Reply

Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >

< Contact Us - TNT Basic >

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.1 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.