forums

TNT Basic Forums > Bugs!
Conversion Bug
< Last Thread     Next Thread >
Author
Thread        Post A Reply

12-27-2005 19:32

Posted by:
KungFuFurby

Location:
USA

Find more posts by KungFuFurby

When it comes to sounds, I'm afraid there's a problem on the conversion! I am running Mac OS X 10.3.3 on a 300 mhz G3 processer. When I save it in the new format from the old format, open it, and then the sounds are gone! When I go to re-import them, they say it already exists (I only did one.)! The sounds don't play and also don't show up anywhere! For example, a sound name used to be there, it is now replaced by snd (insert ID here)?

This does not apply to music.

12-28-2005 02:43

Posted by:
KungFuFurby

Location:
USA

Find more posts by KungFuFurby

It involves the application Hieroglyph.

12-28-2005 02:43

Posted by:
KungFuFurby

Location:
USA

Find more posts by KungFuFurby

Sorry, also, it happens when you start it as a .tbproj file!

12-28-2005 19:03

Posted by:
Mark Tully

Location:
TNT HQ, England

Click Here to Email Mark Tully   Find more posts by Mark Tully

The .tbproj file format is broken for sound resources. A fix will be in the next release. Until it's released you'll have to use the mac resource format to have sound work for you. The fix will be made once the Hieroglyph source code is released.

Sorry!

Mark

12-30-2005 03:46

Posted by:
KungFuFurby

Location:
USA

Find more posts by KungFuFurby

OK... *raises white flag*

01-29-2006 03:38

Posted by:
Mark Tully

Location:
TNT HQ, England

Click Here to Email Mark Tully   Find more posts by Mark Tully

This is fixed in cvs and will appear in TB 1.31.

Cheers,

Mark

All times are GMT        Post A Reply

Forum Jump:
< Last Thread     Next Thread >

< Contact Us - TNT Basic >

Powered by: vBulletin Lite Version 1.0.1 Lite
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000.